Наш Центр на сьогоднішній день є провідною науково-клінічною установою України, що спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань серцево-судинної системи. Ми є унікальним прикладом органічного поєднання досвіду та інновацій.

Слідуючи глобальному тренду впровадження новітніх технологій у медичну практику, ми використовуємо високотехнологічне медичне обладнання від таких провідних компаній як PHILIPS, GENERAL ELECTRIC, Canon Medical Systems, Beckman Coulter, Thermo Fisher Scientific.

Та найцінніше – це наші співробітники. Унікальні фахівці, які поєднують науковий підхід з щоденною клінічною практикою, регулярно беруть участь у міжнародних конгресах та конференціях, проходять стажування у найвідоміших клініках світу. Серед нас працюють діючі члени галузевих медичних асоціацій, 90 кандидатів і 40 докторів наук, які створили власні наукові та клінічні школи і є непересічними спеціалістами світового рівня. Саме це дозволяє нам пропонувати ексклюзивні медичні послуги.

В Інституті проводяться численні наукові дослідження за всіма головними напрямками кардіології: атеросклероз, ішемічна хвороба серця, гострий інфаркт міокарда, серцева недостатність, тромбози, легенева гіпертензія, порушення ритму серця, артеріальна гіпертензія, кардіоміопатії.

Робота у режимі 24/7 дозволяє ефективно надавати допомогу пацієнтам із гострим інфарктом міокарда, життєвозагрозливим аритміями, тромбоемболією легеневої артерії, гостро декомпенсованою серцевою недостатністю, ускладненими гіпертензивними кризами.

У Центрі кожен із Вас можете пройти повне обстеження з застосуванням найсучасніших методик і тестів (ЕхоКГ, Холтерівське моніторування ЕКГ, добовий моніторинг артеріального тиску, навантажувальні тести, КТ, МРТ, увесь спектр інтервенційних малоінвазивних процедур, зокрема коронарографію, стентування, електрофізіологічне обстеження та ін.) для виявлення серцево-судинних захворювань, прогнозування їх перебігу та підбору ефективного персоналізованого лікування.

Зберігаючи традиції, впевнено прямуємо в майбутнє.

Інтернет портали